Vår avelsverksamhet ligger strax utanför Norrköping i natursköna omgivningar med härliga kuperade hagar, närhet till skog och mängder med fantastiska ridvägar. Här finns bland annat ett uppvärmt ridhus, utebana och flera separata stallar. Här har vi med andra ord fantastiska förutsättningar för att uppnå vårt mål att få fram högpresterande hopphästar.

Samarbete med de bästa

En verksamhet har många viktiga beståndsdelar – som alla måste optimeras för att få ut det bästa. Det handlar om riktigt bra beridare, det handlar om bra tävlingsryttare/partners och det handlar om marknadskommunikation för att nå ut på marknaden. I listan till höger ser ni några av de vi valt att samarbeta med.

PARTNERS & LEVERANTÖRER

CC Holsteiner – Carin & Claes Pettersson

Carin Pettersson

Carin har sedan mitten av åttiotalet arbetat med hästar både privat och med den egna ridskolan med ca 35 hästar. Carin ansvarar idag för inköp av nya hästar både till ridskolan och till avelsverksamheten. Genom medverkan vid fölauktioner, hingstpremieringar, tävlingar såsom EM, VM mm har resultatet blivit ”ett mycket bra öga för lovande hästar”. Vid sidan om avelsverksamheten arbetar hon också aktivt med Norrköping International Horse Show.

Claes Pettersson

Enligt media är Claes en av 40 listade personer i Sverige med mest makt i hästsporten. Vid sidan om avelsverksamheten inom CC Holsteiner är han Show director för Norrköping International Horse Show, ordförande i tränarklubben, auktoriserad ridlärare och B-tränare i hoppning .Sedan 2013 är han också ordförande i SSOC samt delägare och Styrelseordförande i Swedish 7-star Spring Tour.